Online Registration

Sweden
ETT UNIKT TILLFÄLLE ATT MÖTA SVERIGES ENDA KARDINAL – NÅGONSIN,
Kardinal Anders Arborelius

Helsingborg Magnus Stenbock RK, i samarbete med Helsingborg-Kärnan RK, inbjuder till Intercitymöte nov 11, 2019 12:00-14:00 på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg.

Det är troligtvis första gången som en kardinal besöker en rotaryklubb. Biskop Anders Arborelius är känd för sitt engagemang bland annat i medicinsk-etiska frågor, flykting- och invandrarfrågor samt ekumeniska frågor.

Den 28 juni 2017 utnämndes han till kardinal av påve Franciskus. Ta tillfället i akt och få en UNIK inblick i hur en kardinal tänker och arbetar.

Vi inleder med en matbit och förflyttar oss sedan till kongresslokalen för att ta del av ett mycket spännande föredrag.

OBS! Obligatorisk anmälan senast den 11 oktober klockan 08:00!
Begränsat antal platser, först till kvarn...

För att anmäla dig gör du så här:
  • Medlemmar i Magnus Stenbock RK anmäler sig genom att klicka på "Medlemmar"
  • Övriga rotarianer och gäster anmäler sig genom att klicka på "Gäster"
  • Kostnad: 275:- till  Magnus Stenbock RK, Bankgiro  5034-9091 eller Swish1235402243. Allt överskott går oavkortat till End Polio Now
  • Ingen återbetalning vid förhinder men platsen kan överlåtas.

Rotary är en öppen organisation där alla är välkomna!