ETT UNIKT TILLFÄLLE ATT MÖTA SVERIGES ENDA KARDINAL – NÅGONSIN,
Kardinal Anders Arborelius

Helsingborg Magnus Stenbock RK, i samarbete med Helsingborg -Kärnan RK, inbjuder till Intercitymöte nov 11, 2019 12:00-14:00 på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg.

SVERIGES ENDA KARDINAL BESÖKER ROTARY Lena Bergström 2019-08-29 22:00:00Z 0
After Work med Magnus Stenbock RK Lena Bergström 2019-08-28 22:00:00Z 0

ROTARY GÖR SKILLNAD

Rotarianer förbättrar livet i samhällen runt om i världen varje dag genom tusentals serviceprojekt. Här kan du läsa om ett av det goda arbeten som Rotaryklubbar gör lokalt och globalt.

Cykel Ambulanser till Malawi (Chilaweni)

Att erbjuda cykelambulans till kliniken vi har byggt i Chilaweni, Malawi.

Den ursprungliga finansieringen för tre cykelambulanser i Malawi kom till för att testa lönsamheten. Detta kommer att följas av

Att göra skillnad Ann Winström 2018-08-08 22:00:00Z 0
Vi har bytt IT-system och hoppas du ska uppskatta vår nya hemsida. Den är fortfarande under uppbyggnad vad gäller innehållet. Översättningen till svenska är heller inte komplett.
Om du är medlem i Magnus Stenbock Rotaryklubb klickar du på "Members". Första gången du gör det får du upp en tom inloggningsruta. I den klickar du i "New user" och följer därefter det som står för att få dina inloggningsuppgifter. Observera: Lösenordet måste vara minst 8 bokstäver plus minst 1 siffra! Har du problem, klicka på "Kontakta oss" och skicka ett mail så hjälper vi dig så snart vi kan.
Ny hemsida för Klubben Ann Winström 2018-07-12 22:00:00Z 0
story-thumbnail
Hur är det att ta ett stort team till Afrika?Det har förmodligen varit en av de mest givande upplevelserna i mitt liv.I mitten av februari började jag leda roterande medlemmar från hela den östra kusten av USA genom Ghana. Jag har försökt att ge teamet samma ghananska Välkomnande som jag fått på mina tidigare resor. En stor resa är  en verklig välsignelse eftersom varje person ser Ghana och vårt arbete på ett annat sätt.
Rädda liv i Ghana 2018-03-27 22:00:00Z 0
story-thumbnail
I hela Indien och i världen, firar rotaryklubbar en viktig milstolpe:  I Indien har det gått tre år utan ett nytt fall av polio.Senaste rapporterade fall var en två-årig flicka i Västbengalen den 13 januari 2011. För att markera denna historiska triumf, uppmärksammade Rotaryklubbar ikoniska strukturer i hela landet med dessa enkla men kraftfulla ord, ”Indien är fritt från polio”.
Indien firar tre år utan polio 2018-03-27 22:00:00Z 0
story-thumbnail
I åratal hade Angalia Bianca sovit i övergivna byggnader över hela Chicago. Hon stal. Hon tog droger. Hon tillbringade sin tid in och ut ur fängelse för förfalskning, stöld, intrång och innehav av narkotika. Men efter att hon hamnat i fängelse för sjunde gången, förändrades något--Bianca visste att hon ville ha ett bättre liv. Hon visste precis hur man skulle få det att hända.
Att finna fristad 2018-03-27 22:00:00Z 0
story-thumbnail
Musik har varit en viktig del för ett vanligt liv för studenter på musikskolan för barn med funktionsnedsättning i heder av Paul Harris i Lublin, Polen. Skolan grundades av roterande medlemmar, och undervisar 20 elever med olika funktionshinder, inklusive Downs syndrom, autism och synskador. Rotaryklubben Lublin-Centrum-Marie Curie-Sklodowska har finansierats med hjälp av Rotary Foundations matchande bidrag  och Henryk Wieniawski musikaliska sällskap, som inrymmer skolan.
musik
Att hjälpa människor med funktionsnedsättning göra sin egen musik 2018-03-27 22:00:00Z 0 musik
All (8)
musik (1)