Senaste nytt från vår President

Rotaryvänner!

Coronapandemin är just nu inne i en lite lugnare fas i Skåne. Det finns vaccin för de som ska vaccineras i närtid men även om det verkar vara svårt att hålla tempot uppe så finns det ett ljus i tunneln för oss alla. Det gäller att hålla ut.

Vi håller digitala lunchmöten varannan vecka och just kommande gäst den 18 mars kl 1200 är mycket väl vald. Det är regiondirektören för Region Skåne Alf Jönsson som kommer att tala om Coronapandemin i vår region och hur den hanteras nu och framöver.

För att vara med så räcker det att titta i e-postlådan och där finna att Lena Bergström skickar mail med länk och inbjudan till klubbens medlemmar.

Just att få välkomna regiondirektören mitt uppe i en pandemi är unik och jag vill uppmuntra att bjuda in gäster. För externa gäster skickas mail till lenabergstromrotary@gmail.com för att erhålla länk till mötet.